Atrast

Privātuma politika.

Mēs nopietni attiecamies pret jūsu personas datu aizsardzību. Šajā privātuma politikā ir sniegta informācija par personas datu apstrādi. Šī privātuma politika attiecas uz mūsu tīmekļa vietni un šeit minētajiem pakalpojumiem.

Pārzinis

Personas datu apstrādes pārzinis ir Vaillant Group International GmbH, Berghauser Straße 40, 42859 Remscheid (“mēs”, “mūs”).

Varat atrast sīkāku informāciju un mūsu kontaktinformāciju mūsu juridiskajā paziņojumā.

Mēs esam Vaillant Group uzņēmums. Vaillant Group ir Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Vācija) un ar Vaillant GmbH saistītie uzņēmumi. Vaillant Group ietver zīmolus Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval un protherm. Plašāka informācija par Vaillant Group atrodama šeit.

Vietnes izmantošana

Jūs varat izmantot mūsu tīmekļa vietni, neidentificējot sevi un nereģistrējoties. Kad izmantojat mūsu vietni, jūs ar pārlūkprogrammas starpniecību pārsūtāt mums datus, kas ir tehniski nepieciešami, lai izveidotu savienojumu un izmantotu mūsu vietni. Tas ietver savienojuma datumu un laiku, jūsu IP adresi, pieprasītās tīmekļa lapas un lejupielādētos failus, datus par tīmekļa vietnes pārsūtīšanu un izmantošanu, informāciju par pārlūkprogrammu un tās iestatījumiem, operētājsistēmu un ierīci, kā arī interneta adresi, no kuras piekļūstat mūsu vietnei. Dati tiek glabāti un apstrādāti tehnisku iemeslu dēļ. Mēs izmantojam šo informāciju, lai nodrošinātu mūsu tīmekļa vietņu drošību, novērtētu interneta reklāmas efektivitāti, apkopotu statistiku un novērtētu darbības tīmekļa vietnē ar mērķi uzlabot mūsu piedāvājumu. Parasti mēs šos datus neglabājam ilgāk par trīsdesmit dienām.

Lejupielādēt vai pasūtīt informatīvos materiālus

Parasti jūs varat lejupielādēt informāciju un brošūras par produktiem un pakalpojumiem tieši no tīmekļa vietnes, nenorādot nekādus personas datus. Atsevišķos gadījumos mēs piedāvājam iespēju saņemt atlasītos informatīvos materiālus pa e-pastu vai pastu. Šai nolūkā jūs sniedzat mums informāciju par pieprasīto informāciju, kā arī savu vārdu, uzvārdu, amatu, e-pasta adresi un pasta adresi. Atsevišķos gadījumos varam pieprasīt papildu informāciju, kas nepieciešama attiecīgajam pakalpojumam.

Saziņa, lai saņemtu individuālu konsultāciju

Mēs piedāvājam iespēju pieprasīt individuālu konsultāciju. Šai nolūkā jūs sniedzat mums ziņas par jums nepieciešamo informāciju un norādāt savu vārdu, uzvārdu, amatu, e-pasta adresi un dzīvesvietu vai pilnu adresi. Atsevišķos gadījumos var tikt pieprasīta papildu informācija, jo īpaši informācija par jūsu apkures sistēmu vai vajadzībām. Ar jūsu piekrišanu mēs pārsūtīsim jūsu pieprasījumu piemērotam vietējam tirdzniecības partnerim. Mēs varam arī nodot jūsu informāciju Vaillant Group uzņēmumiem, ja tas ir nepieciešams, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumu vai sniegtu pakalpojumu. Ja esat mums norādījis/-usi savu mobilā tālruņa numuru, mēs sazināsimies ar jums arī ar īsziņas palīdzību, lai apstrādātu jūsu pieprasījumu.

Datu izmantošana pasta reklāmai un jūsu tiesības iebilst

Tiesību aktos atļautajā apmērā mēs paturam tiesības izmantot jūsu vārdu, uzvārdu un pasta adresi — ciktāl esam saņēmuši šo informāciju no jums līgumattiecību ietvaros — reklāmas mērķiem, piemēram, lai nosūtītu jums interesantus piedāvājumus un informāciju par mūsu produktiem pa pastu. Jūs jebkurā laikā varat iebilst pret savu datu izmantošanu šiem mērķiem, nosūtot mums ziņojumu, proti, e-pastā vai pa pastu.

Sīkfaili, analīzes rīki, izsekošana un mērķauditorija, sociālie mediji

Mēs savā tīmekļa vietnē izmantojam sīkdatnes. Sīkdatnes ir nelieli faili, kas uz laiku tiek saglabāti jūsu ierīcē. Mēs izmantojam sīkdatnes dažādiem mērķiem, kas aprakstīti turpmāk.

Mēs izmantojam sīkdatnes, jo īpaši funkcionālās sīkdatnes, lai padarītu mūsu tīmekļa vietni lietotājam draudzīgāku, atvieglotu navigāciju un veidlapu izmantošanu, vienkāršotu pieteikšanos un reģistrāciju, nodrošinātu noteiktas funkcijas, saglabātu piekrišanu vai atteikumu izmantot sīkdatnes un nodrošinātu mūsu tīmekļa vietnes un sistēmu drošību. Tāpēc attiecīgās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai varētu funkcionāli izmantot mūsu tīmekļa vietni. Piekrišana šīm obligātajām sīkdatnēm nav nepieciešama.

Mēs izmantojam arī trešo pušu sīkdatnes, jo īpaši saistībā ar analītikas rīku, izsekošanas un mērķtiecīgas atlases tehnoloģiju izmantošanu.

Mērīšanas un analīzes rīki tiek izmantoti, lai labāk izprastu mūsu vietnes izmantošanu un attiecīgi to optimizētu. Izmantojot atbilstošās sīkdatnes, mēs apkopojam informāciju par to, kā jūs mijiedarbojaties ar mūsu tīmekļa vietni un kuras lapas esat apmeklējis/-usi. Informācija, ko mēs apkopojam vai uzglabājam ar šīm sīkdatnēm, ir apkopota un nav saistīta ar jums personīgi. Šādas sīkdatnes tiek aktivizētas ar jūsu piekrišanu, un jūs jebkurā laikā varat atsaukt šo piekrišanu.

Izsekošanas un mērķēšanas tehnoloģijas tiek izmantotas, lai optimizētu reklāmas un citu mārketinga pakalpojumu sniegšanu internetā. Šīs sīkdatnes izseko un apkopo informāciju par jūsu darbībām tiešsaistē, lai palīdzētu reklāmdevējiem piegādāt jums atbilstošākas reklāmas atbilstoši jūsu interesēm. Šīs sīkdatnes var kopīgot šo informāciju ar citām organizācijām vai reklāmdevējiem. Šādas sīkdatnes tiek aktivizētas ar jūsu piekrišanu, un jūs jebkurā laikā varat atsaukt šo piekrišanu.

Mēs savās tīmekļa vietnēs integrējam arī noteiktus tā sauktos sociālo mediju piedāvājumus vai ārējo saturu. Lietojot sociālos medijus, jūs izmantojat arī attiecīgos sociālo mediju pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus, kuros arī tiek izmantotas sīkdatnes. Šādas sīkdatnes tiek aktivizētas ar jūsu piekrišanu, un jūs jebkurā laikā varat atsaukt šo piekrišanu.

Principā mūsu vietni varat apskatīt arī bez sīkdatnēm. Tomēr vairums pārlūkprogrammu automātiski pieņem sīkdatnes kā noklusējuma iestatījumu. Taču jūs varat novērst vai ierobežot sīkdatņu saglabāšanu savā gala ierīcē. Sīkāku informāciju par to, kā tas notiek, skatiet pārlūkprogrammas ražotāja instrukcijās. Jūs varat arī jebkurā laikā dzēst jau iestatītās sīkdatnes, izmantojot pārlūkprogrammu. Lai pārvaldītu sīkdatnes, varat izmantot arī pārlūkprogrammas iestatījumus “Nesekot”. Atsevišķu trešo personu pakalpojumu sniedzēju sīkdatnes varat deaktivizēt arī “Digitālās reklāmas alianses” lapā http://www.aboutads.info/choices/ vai lapā “Jūsu izvēles tiešsaistē” https://www.youronlinechoices.com. Ja nepieņemat obligātās sīkdatnes, tas var izraisīt mūsu piedāvājumu funkcionālus ierobežojumus.

Izmantojot citu pakalpojumu sniedzēju sīkdatnes (“trešo personu sīkdatnes”), iespējams, ka attiecīgais pakalpojumu sniedzējs var pārsūtīt savāktos datus uz valsti ārpus ES vai EEZ, kas nenodrošina pienācīgu datu aizsardzības līmeni. Jo īpaši ASV pašlaik netiek nodrošināta pienācīga aizsardzība saskaņā ar VDAR, jo ASV valsts iestādēm ir tiesības noteiktos apstākļos piekļūt uzņēmumu rīcībā esošajiem personas datiem, bet datu subjektiem nav pieejami atbilstoši tiesiskās aizsardzības līdzekļi.

Personas datu nodošana Vaillant Group iekšienē un trešām personām

Mēs apstrādājam personas datus kā pārzinis un pakalpojumu sniegšanas nolūkā tos nododam apstrādātājiem Vaillant Group ietvaros un ārējiem apstrādātājiem, kuri apstrādā datus tikai mūsu vārdā un saskaņā ar mūsu norādījumiem. Ja mēs izmantojam trešo pušu pakalpojumu sniedzējus, kas arī izmanto datus saviem mērķiem, mēs to esam aprakstījuši jo īpaši saistībā ar informāciju par sīkdatnēm.

Ar jūsu piekrišanu mēs nododam personas datus arī specializētiem tirgotājiem vai citām trešām personām, ja tas ir nepieciešams noteiktu pakalpojumu sniegšanai.

Personas datu nodošana vietējām un ārvalstu tiesām, iestādēm vai citām valsts iestādēm notiek tikai tiesību aktos noteikto noteikumu ietvaros.

Datu apstrāde, ko veic trešās personas, un datu apstrāde ārpus ES vai EEZ

Mēs apstrādājam personas datus kā datu pārzinis un pakalpojumu sniegšanas nolūkā tos nododam datu apstrādātājiem Vaillant Group ietvaros un ārējiem datu apstrādātājiem, kuri apstrādā datus tikai mūsu vārdā un saskaņā ar mūsu norādījumiem.

Dažos gadījumos datu apstrādi mūsu vārdā veic apstrādātājs ārpus ES vai EEZ. Šādā gadījumā, ja vien attiecībā uz saņēmējvalsti nav pieņemts Komisijas lēmums par aizsardzības līmeņa pietiekamību, mēs ar atbilstošu pakalpojumu sniedzēju vienosimies par atbilstošām personas datu aizsardzības garantijām, jo īpaši vienojoties par piemērojamām ES standarta līguma klauzulām.

Jo īpaši saistībā ar trešo personu pakalpojumu sniedzēju analīzes rīku, izsekošanas un mērķtiecīgas atlases tehnoloģiju izmantošanu vai sociālo plašsaziņas līdzekļu piedāvājumu integrēšanu ir iespējams, ka trešo personu pakalpojumu sniedzēji apstrādā datus arī ārpus ES vai EEZ. Proti, trešo personu pakalpojumu sniedzēji var apstrādāt personas datus ASV. ASV pašlaik netiek nodrošināta pienācīga aizsardzība saskaņā ar VDAR, jo ASV valsts iestādēm ir tiesības noteiktos apstākļos piekļūt uzņēmumu rīcībā esošajiem personas datiem, bet datu subjektiem nav pieejami atbilstoši tiesiskās aizsardzības līdzekļi.

Datu drošība

Mēs piemērojam tehniskus un organizatoriskus drošības pasākumus, lai aizsargātu mūsu pārvaldītos personas datus pret iznīcināšanu, nozaudēšanu, pārveidošanu vai neatļautu personas datu izpaušanu vai piekļuvi tiem. Visi personas dati, ko sniedzat, izmantojot personalizētos pakalpojumus, tiek nosūtīti mums šifrētā veidā. Šim nolūkam mēs izmantojam mūsdienīgu šifrēšanas procesu. Jūsu dati ir aizsargāti ar paroli sistēmās, kurās tie tiek glabāti. Personām, kurām ir piekļuve šiem datiem, saskaņā ar stingriem drošības noteikumiem ir aizliegts izpaust jūsu datus trešām personām. Mūsu drošības pasākumi tiek pastāvīgi uzlaboti.

Jūsu tiesības

Jums ir tiesības pieprasīt piekļuvi personas datiem, kas attiecas uz jums, un to labošanu vai dzēšanu vai apstrādes ierobežošanu, vai iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību, katrā gadījumā saskaņā ar tiesību aktos noteiktajiem noteikumiem.

Ja personas datu apstrādes pamatā ir jūsu piekrišana, jums ir tiesības jebkurā brīdī atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumību, kuras pamatā ir piekrišana pirms tās atsaukšanas.

Jūs varat arī sazināties ar mūsu datu aizsardzības inspektoru, lai aizstāvētu savas iepriekš minētās tiesības.

Jums ir tiesības iesniegt sūdzību kompetentajai uzraudzības iestādei saskaņā ar tiesību aktiem, ja uzskatāt, ka ar jums saistīto personas datu apstrāde ir pretrunā normatīvajiem noteikumiem. Šajā nolūkā jūs jo īpaši varat sazināties ar iestādi ES dalībvalstī, kurā ir jūsu pastāvīgā dzīvesvieta vai iespējamā pārkāpuma vieta.

Par mums ir atbildīgs Ziemeļreinas-Vestfālenes federālās zemes datu aizsardzības un informācijas brīvības komisārs. Pašreizējo kontaktinformāciju var atrast tīmekļa vietnē www.ldi.nrw.de.

Datu aizsardzības inspektora kontaktinformācija

Ja jums ir kādi jautājumi vai ierosinājumi par datu aizsardzību, lūdzu, sūtiet tos pa e-pastu vai vēstulē mūsu datu aizsardzības inspektoram, ar kuru var sazināties, izmantojot šādu kontaktinformāciju:

E-pastā: datenschutz@vaillant-group.com

Pa pastu: Vaillant GmbH, Data Protection Officer, Berghauser Str. 40, D-42859 Remscheid, Vācija.

Saturs var tikt mainīts

Mēs paturam tiesības jebkurā laikā mainīt šos datu aizsardzības noteikumus piemērojamo tiesību aktu ietvaros. Lūdzu, ņemiet vērā arī attiecīgos lietošanas noteikumus un vispārīgos noteikumus un nosacījumus, kad izmantojat mūsu interneta lapas.

Statuss: 2022. gada oktobris.