Atrast

Konfidencialitātes noteikumi

Pateicamies par Jūsu interesi par piedāvājamo Vaillant Group International GmbH informāciju. Mums gribētos, lai Jūs zinātu, ka mēs cienām Jūsu privāto dzīvi. Šie Konfidencialitātes noteikumi informē Jūs par to, pie kādiem apstākļiem un kāmēs apkopjam, izmantojam, un varam atvērt personīgos datus, kurus Jūs sniedziet šīs tīmekļa vietnes apmeklēšanas laikā.

Mēs aicinām izlasīt šos Konfidencialitātes noteikumus pirms tā, kad Jūs izvietosiet šeit informāciju. Lietojot šo tīmekļa vietni, Jūs atzīstiet, ka Jums ir saprotami šo Konfidencialitātes Noteikumu nosacījumi.

Mūsu pieejamā tīmekļa vietne nedod iespēju mūsu apmeklētājiem komunicēt vienam ar otru jeb izvietot tajā jebkādu informāciju, kura būtu pieejama citām personām. Mūsu vietne satur trešo personu atsauces. Šādi trešie Interneta pakalpojumu piedāvātāji var apkopt personīgos datus par savu resursu apmeklētājiem.

Jebkādu, apkopto šajā vietnē personīgo datu kontrolieris ir

Vaillant Group International GmbH, Berghauser Str. 40-, D-42859 Remscheid

Papildus informāciju Jūs variet saņemt mūsu Galvenais birojs

Mēs esam tiesīgi apstrādāt Jūsu personīgos datus, pamatojoties ar Jūsu piekrišanu, līguma noteikumu izpildei vai cik tas būs nepieciešams mūsu likumīgo interešu aizstāvēšanai, tostarp, dodot atbildes uz Jūsu jautājumiem, nodrošināt mūsu piedāvājumu atbilstību pasūtītāju prasībām, un uzlabot vietnē mūsu produkcijas un pakalpojumu piedāvājumu kvalitāti atbilstoši Jūsu priekšrocībām, kā tiek izklāsts zemāk («Datu aizsardzības vispārējo noteikumu» 6. p. (1) (a), (b) un (f)).

Principā, Jūs variet izmantot mūsu vietnes pieejamās nodaļas, neinformējot mūs par sevi. Mēs nepieprasām reģistrēšanos. Mēs tikai apkopjam Jūsu datus, ja Jūs iesniedziet mums šādu informāciju brīvprātīgi, piemēram, lai reģistrētos personificētu pakalpojumu saņemšanai, parakstoties uz informācijas biļeteni jeb izvietojot komentāru blogā. Mēs izmantosim Jūsu personīgos datus personificētu pakalpojumu sniegšanai. Mēs turklāt varam izmantot Jūsu personīgos datus mūsu statistiskajiem un tirgus konjuktūras izpētei. Mēs griezīsimies pie Jums tiešos mārketinga nolūkos tikai tad, ja Jūs piekritīsiet tam tādā vai savādākā mērā, kādi ir atļauti likumdošanā. Jūs variet atsaukt savu piekrišanu jebkurā laikā un dot to vēlāk.

Jūsu tīmekļa vietnes apmeklēšanas laikā, Vaillant automātiski apkopj un īslaicīgi uzglabā informāciju par Jūsu datoru un Jūsu apmeklējumu:

• Domēns un hostings, no kuriem Jūs saņemiet pieeju Internetam

• Tīmekļa vietnes Interneta adrese, no kuras Jūs apmeklējāt Vaillant tīmekļa vietni, ja tas ir piemērojams

• Jūsu apmeklējuma datumu un laiku, cik ilga mūsu vietnes apmeklējums, un kādas lappuses Jūs apmeklējāt

• Jūsu interneta protokola (IP) adrese un

• Jūsu datora operacionālā sistēma un interneta pārlūka programmatūras nodrošinājums

Šī informācija tiek izmantota tikai priekš tā, lai padarītu mūsu tīmekļa vietni pieejamu Jums vai arī statistiskos nolūkos. Mēs neesam spējīgi saistīt šos datus ar Jums, kā ar konkrētu personu.

ja Jūs esat pieprasījuši informācijas materiālu, piedalījāties jebkādās reklāmas akcijās, vai savādākā veidā mēs saņēmām Jūsu e-pasta adresi sakarā ar jebkādiem pieteikumiem, mēs varam izmantot Jūsu kontaktinformāciju un pasta adresi reklāmas nolūkos, īpaši, priekšlikumu un informācijas nosūtīšanai par mūsu produkciju un pakalpojumiem. Jūs variet iebilst pret Jūsu datu izmantošanu no mūsu puses turpmākajā laika posmā, nosūtot mums ziņojumu bez zaudējumiem, izņemot nosūtīšanas izmaksas saskaņā ar tarifa likmēm.

Lai atbildētu uz Jūsu jautājumiem vai pieprasījumiem attiecībā par mūsu produkciju un pakalpojumiem, mēs varam dalīties ar Jūsu datiem ar Vaillant Group afilētām kompānijām jeb mūsu produkcijas realizācijas un apkalpošanas partneriem, kuri atbild par Jūsu reģionu.

Mūsu pakalpojumu sniegšanai un Jūsu datu pārvaldīšanai, mēs varam izmantot trešo personu pakalpojumus kā datu apstrādes pakalpojumu sniedzējus. Šādi datu apstrādes pakalpojumu sniedzēji var atrasties ES/EES teritorijā, un šajā gadījumā mēs garantēsim, ka būs pieņemti adekvāti pasākumi Jūsu personīgo datu aizsardzībai, tostarp ar vienošanos par ES Standarta nolīguma noteikumiem mūsu un datu apstrādes pakalpojumu sniedzēja starpā.

Sīkdatņu failu izmantošana

Lai vienkāršotu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu, tehnisko un analītisko apsvērumu dēļ mēs izmantojam sīkdatņu failus. Sīkdatņu fails ir neliels teksta fails, lokāli saglabāts interneta pārlūkprogrammas kešatmiņā, laikā kad lietotājs pārskata mūsu vietni. Sīkdatņu faili nebojā Jūsu datoru vai mobilo ierīci. Ar sīkdatņu palīdzību serveris var precīzi identificēt Jūsu interneta pārlūkprogrammu. Tādejādi ļauj atpazīt pārlūkprogrammu tīmekļa vietnes optimizācijai un lietošanas vienkāršošanai. Esošā sīkdatņu failos informācija, ievietotā jūsu pārlūkprogrammās, kontrolē interneta savienojuma sesiju. Mūsu tīmekļa vietnēs instalētie sīkdatņu faili tiek izmantoti tikai mūsu tīmekļa vietnēs. Šie dati netiek izmantoti vietnes apmeklētāja personības identifikācijai. Vairumā pārlūkprogrammas izveidotas tādejādi, lai sīkdatņu faili tiktu pieņemti automātiski. Ja Jūs vēlaties novērst anonīmu sīkdatņu vākšanu mūsu tīmekļa vietņu apmeklēšanas laikā, Jūs variet izmainīt pārlūkprogrammas iestatījumus. Iespējams atslēgt sīkdatņu failu saglabāšanu vai iestatīt Jūsu pārlūkprogrammu tā, lai tā informē Jūs par sīkdatņu failu ievietošanu. Jūs šādā gadījumā variet atteikties pieņemt jeb nepieņemt sīkdatņu failus. Saglabātie sīkdatņu faili var izdzēst jeb nomainīt pārlūkprogrammas apstrādes iestatījumus. Turpmākai informēšanai par sīkdatņu izdzēšanu jeb pārvaldīšanu izmantojiet pārlūkprogrammas izziņas funkcijas.

Mūsu tīmekļa vietne izmanto tikai īslaicīgus sīkdatņu failus, kuri tiek automātiski izdzēsti interneta pieslēgšanās sesijas beigās kopā ar pārraugošiem sīkdatņu failiem ar trīsdesmit (30) dienu pastāvēšanas cikliem. Tie nodrošina tikai tīmekļa vietnes tehnisko identifikāciju un nevāc lietotāja personīgos datus.

Mūsu tīmekļa vietne izmanto GoogleAnalytics Interneta analītikas servisu, kuru piedāvā Google Inc. («Google»). GoogleAnalytics izmanto uzglabājošos Jūsu datorā sīkdatņu failus, lai palīdzētu mums analizēt to, kā Jūs izmantojiet tīmekļa vietni. Sīkdatņu faila izveidotā informācija par mūsu tīmekļa izmantošanu (tostarp IP-adresi) no Jūsu puses, tiks nodota un uzglabāsies Google serverī Amerikas Savienotajās Valstīs. Kompānija Google izmantos šādu informāciju tīmekļa vietnes Jūsu apmeklēšanas novērtēšanai, atskaišu vākšanai par tīmekļu vietnes darbību vietnes operatoriem un sniegs citus pakalpojumus sakarā ar vietnes izmantošanu tīmeklī. Kompānija Google turklāt var nodot šādu informāciju trešajām personām, ja tas ir paredzēts likumdošanā, un ja trešās personas veic šādu datu apstrādi kompānijas Google vārdā. Ne pie kādiem apstākļiem kompānijas Google nesaistīs Jūsu IP-adresi ar jebkādiem citiem Google datiem. Jūs variet atteikties no sīkdatņu failu veidošanas, pielāgojot atbilstošu iestatījumus savā pārlūkprogrammā; bet tomēr ziniet, ka pēc šādu sīkdatņu failu izveidošanas atteikšanās Jūs nevarēsiet pilnā mērā izmantot visas timekļa vietnes funkcijas. Izmantojot šo tīmekļa vietni, Jūs piekrītat kompānijas Google savākto par Jums datu apstrādei iepriekš aprakstītā veidā un nolūkos. Lūdzu izmantojiet kompānijas Google piedāvāto deaktivizācijas paplašinājumu atsaucē "http://tools.google.com/dlpage/gaoptout" gadījumā, ja Jūs nevēlaties, lai jebkādi personīgie dati tiktu nodoti kompānijas Google Inc. analītikas serverim. Gadījumā, ja Jūs vēlaties atteikties no lietotāju profilu izveidošanas ar pseidonīmu, Jūs variet iebilst pret šādiem pseidonīma lietotāja profiliem jebkurā laikā ar nekavējošu stāšanos spēkā. Bez tā, jebkurā laikā Jūs esiet tiesīgs atteikties no reklāmas ar nekavējošu šādas izvēles stāšanos spēkā. Attiecībā uz apspriešanu par analīzes instrumentu izmantošanu ar pilnām IP-adresēm, lūdzu ņemiet vērā, ka šī tīmekļa vietne izmanto GooglewAnalytics ar «_anonymizeIp ()» paplašinājumu/papildinājumu un, ka tādejādi IP-adreses tiek apstrādātas tikai saīsinātā formā, lai izslēgtu jebkādu tiešo attieksmi pret jebkuru personu.

Lai nepārtraukti optimizēt mūsu tīmekļa vietni, mēs lietojam Amerikas kompānijas Optimiziley (Optimiziley, Inc. 631 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105) pakalpojumus, kura izmanto sīkdatņu failus, lai analizētu mūsu digitālo klātesamību. Parasti informācija tiek nodota serverim, kurš atrodas ASV, novērtēšanai un uzglabājās tajā tikai izņēmuma gadījumos. Pilna IP-adrese tiek nodota uz turieni un tiek saīsināta. Informācija netiks apvienota ar citiem Optimizely datiem. Jūs variet atteikties no datu vākšanas un apstrādes tīmekļa lapā https://www.optimizely.com/legal/opt-out/

Mūsu tīmekļa vietne satur atsauces un norādes uz citām tīmekļa vietnēm, kuras mēs nekontrolējam un uz kurām neattiecas mūsu Konfidencialitātes noteikumi. Lūdzam pārliecināties, ka esat izlasījis katra tīmekļa vietnes, kuru Jūs apmeklējiet, Konfidencialitātes noteikumus. Jūs uzņematies sevišķu atbildību par sadarbību ar šādu tīmekļa vietni.

Mēs veicam saprātīgus pasākumus, lai aizsargātu personīgos datus, tā kā Jūs tos sniedziet mūsu tīmekļa vietnei, un cenšamies aizsargāt informāciju no noplūdes, ļaunprātīgas izmantošanas un nesankcionētas pieejas, atklāšanas, grozīšanas jeb iznīcināšanas. Tomēr jāņem vērā to, ka jebkura datu pārraide Interneta tīmeklī nevar būt pilnībā droša un nekļūdaina. Proti, e-pasta sūtījumi, nosūtītie uz tīmekļa vietni un saņemtie no vietnes var būt bīstami.

Jums ir tiesības pieprasīt piekļuvi pie saviem personīgajiem datiem un izdzēst tos, kā arī ierobežot vai aizliegt personīgo datu apstrādi, kā arī tiesības pārnest tos saskaņā ar ES Vispārējiem personas datu aizsardzības noteikumiem un spēkā esošu likumdošanu.

Apstrādājamo personu datu apjoms ir atkarīgs no Jūsu piekrišanas, Jūs esiet tiesīgs anulēt savu piekrišanu personīgo datu apstrādei jebkurā laikā, kas neietekmēs datu apstrādes likumību, pamatoto ar šādu piekrišanu līdz tā anulēšanas brīdim.

Lai īstenotu jebkuru no augstākminētām tiesībām, Jūs variet arī griezties pie mūsu datu aizsardzības dienesta darbinieka.

Jums ir tiesības iesniegt sūdzības kompetentai novērošanas institūcijai saskaņā ES Vispārējiem personas datu aizsardzības noteikumiem, ja Jūs uzskatīsiet, ka Jūsu personas datu apstrāde pārkāpj ES Vispārējo personas datu aizsardzības noteikumu normas. Proti, priekš tā Jūs variet sazināties ar jebkuru ES dalībvalsts novērošanas institūciju Jūsu dzīvesvietā jeb pārkāpuma fiksēšanas vietā.

Atbildību par personīgo datu aizsardzību nes kompānijas North Rhine-Westphalia Commissioner for Data Protection and Freedom of Information (LDINRW), kuras kontaktu datus Jūs atradīsiet mājaslapā www.ldi.nrw.de.

Mūsu datu aizsardzības dienesta darbinieka kontaktinformācija

Jūs variet sazināties ar mūsu datu aizsardzības dienesta darbinieku, izmantojot sekojošu kontaktinformāciju:

pa e-pastu: e-pastu kontaktinformacija

jeb rakstīt uz adresi:

Vaillant Group International GmbH
Berghauser Str. 40
42859 Remscheid
Vācija

Vaillant atstāj sev tiesības mainīt šos Noteikumus jebkurā laikā. Ja Konfidencialitātes noteikumi šajā mājaslapā tiks mainīti, jauni Noteikumi būs izvietoti šeit. Šie Konfidencialitātes noteikumi pēdējo reizi bija grozīti 2018. gada maijā.